Waarom Admedis?

De schoonheidsspecialist is een groeiend beroep in Nederland en de beroepsgroep is zich steeds verder aan het professionaliseren.
Bij het voeren van een professionele salon komen ook steeds meer eisen kijken. Niet alleen wettelijke eisen zoals die van de AVG, en cliënten rechten bij elektronische verwerking zijn verplicht, maar ook richtsnoeren die gelden voor bepaalde aandoeningen of behandelingen moeten gevolgd worden. 

Met Admedis kan je een succesvolle praktijk draaien, je biedt steeds meer in je salon, maar dat vraagt ook steeds meer. Staat je telefoon steeds roodgloeiend? Laat Admedis je veel werk uit handen nemen. Online afspraken laten maken of laten verplaatsen; je digitale collega regelt het voor je. 

Vraag een demo aan

Beheer jouw praktijk met een alles-in-één software

Meer weten? Vraag een gratis demo aan.

Informatie over te verwachten reacties op behandelingen en zorginstructies kun je volautomatisch laten uitsturen. Komt iemand voor de eerste keer? Dan kun je de eerste vragen al online laten invullen waardoor je bij het anamnesegesprek direct kunt focussen op de zorgvraag. 

Je kunt eenvoudig via je mobiel foto’s en documenten zoals verwijzingen of informed consents in je cliëntendossier uploaden zonder dat dit ruimte op je telefoon inneemt. Je kunt schema’s plaatsen zoals gezichten of lichamen waar je aantekeningen op kunt maken. 

Zo kun jij je onderscheiden van je collega’s in de buurt! 

Met de software van Admedis ben je toekomst bestendig. Admedis is geschreven in de modernste programmavorm waardoor je verzekerd bent van software waar je ook in de toekomst mee kunt blijven werken. Wij zorgen dat we op de hoogte blijven van de nieuwste wet en regelgeving en zorgen voor de benodigde aanpassingen zodat je altijd up-to-date bent. 

Bij Admedis voelen we ons als systeem eigenaar net zo verantwoordelijk als jij als proceseigenaar om de data-integriteit te waarborgen. 

Wil je meer weten? Plan een online live tour
Is de interesse gewekt? Als je meer wilt weten, vraag een gratis demonstratie aan van Admedis via de onderstaande link.
Vraag een demo aan