Wat kan je met Admedis


Alle gegevens op een plek en eenvoudig terug vindbaar. Analyseer je resultaten en krijg inzicht in verbeterpunten en te nemen acties. Houd overzicht op resultaten en krijg tools voor je marketing. 

Werk je op meerdere locaties? Geen probleem, ook dat kunnen we eenvoudig voor jouw praktijk inrichten. 

Je kunt eenvoudig foto’s en documenten zoals verwijzingen of informed consents in je patiëntendossier uploaden en schema’s plaatsen waar je aantekeningen op kunt maken. 

Vraag een demo aan

Beheer jouw praktijk met een alles-in-één software

Met Admedis kun je online afspraken laten maken en verplaatsen waardoor je meer tijd overhoudt voor behandelingen. Komt iemand voor de eerste keer? Dan kun je de eerste vragen al online laten invullen waardoor je bij het anamnesegesprek direct kunt focussen op de zorgvraag. Afspraakherinneringen met instructies en uitleg van de behandelingen kun je automatisch laten uitsturen. Na de behandeling is het mogelijk om zonder zelf iets te hoeven doen een nazorg- en thuisadvies te versturen. 

Met de software van Admedis ben je toekomst bestendig. Admedis is geschreven in de modernste programmavorm waardoor je verzekerd bent van software waar je ook in de toekomst mee kunt blijven werken. Wij zorgen dat we op de hoogte blijven van de nieuwste wet en regelgeving en zorgen voor de benodigde aanpassingen zodat je altijd up-to-date bent. 

Bij Admedis voelen we ons als systeem eigenaar net zo verantwoordelijk als jij als proceseigenaar om de data-integriteit te waarborgen. 

Wil je meer weten? Plan een online live tour
Is de interesse gewekt? Als je meer wilt weten, vraag een gratis demonstratie aan van Admedis via de onderstaande link.
Vraag een demo aan